Tässä näitä syksyn ja alkutalven kirjoituksia...Katsokaa päivämääriä.

27.11.2007

Heppu kävi trimmaajalla eilen maanantaina 26.11.07. Heppu leikattiin lyhyeen karvaan ja ensi kertaa leikattii otsatukka pois tieltä! On kyllä ihana nähdä sen ruskeat kauniit silmät! Päähän & hännänpäähän jätettiin enempi karvaa. :) On kyllä tosi nätti nyt. Vaatii hiukan totuttelua varmasti koiraltakin, kun yhtäkkiä ei olekaan 'verhoja' silmien edessä. :D Mutta eipä enää jää lumipaakut jalkoihin kiinni ;)) 20.11.2007

20.11.2007

Tämä nyt ei varsinaisesti lity Heppuun, mutta aika ratkaisevasti näihin sivuihimme! Meidän lyhytosoitteemme http://www.heppukoira.urli.net , on toistaiseksi pois käytöstä, koska Urli.net:illä ongelmia huijareiden kanssa. Minusta on kyllä kurjaa, että muutaman ihmisen takia mahdollisesti tuhannet ihmiset kärsivät tällaisesta!  Joka tapauksessa osoitteemme on siis tämä pitkä värssy: http://www.freewebs.com/portugeesi2   Ilmoittelen kun mahdollinen käyttökatkos on ohitse.

12.11.2007

Imatran reissu sujui hyvin, linkkumatkoja hiukan jännitin etukäteen, mutta ne sujuiovat ongelmitta. Heppu tykkäsi, kun Imatralla oli jo runsaasti lunta ja peuhasi siinä kuin viimeistä päivää! =) Lauantaina tapasimme lenkillä tyttöportugeesin, josta Heppu tietysti piti heti! ♥Heppu tutustui myös kahteen bichon tyttöön, jotka panivat sen pään pyörälle! :D Sunnuntaina teimme pitkän lenkin ja takaisin tullessa Hepun jalat olivat lumipallojen peitossa kainaloita myöten!! ´Nätisti se antoi kuitenkin itsensä sulattaa lämpimällä vedellä. Kotiinpäin meno linkussa sujui ongelmitta. Tässä pari kuvaa.

Kuva%20029.jpgKuva%20026.jpgKuva%20035.jpg

8.11.2007
Heppu on voinut nyt hyvin. Agista on ollut taukoa, kun ei ole ollut kyytiä millä mennä. Ensi sunnuntaina on isänpäivä, joten tuskin menemme silloinkaan treeneihin. Heppu lähtee viikonlopuksi Imatralle kanssani.


26.10.2007


Hepppu oli viikonloppuna kotiparturissa, se on pesty ja takkuja hiukan selvitty. Siltä näytti kyllä koko talokin, mustia haituvia lenteli siellä täällä!! Heppu esitti kärsivää, mutta miksei kärsisi, kun turkkia revitään jokaiseen ilmansuuntaan.. Nyt pesusta ei ole mitään jäljellä.. Viikko siitä pesusta on aikaa ja koira näyttää jo samalta kuin ennen pesua! Agilityssä Heppu loisti sunnuntaina! Oli -5 astetta pakkasta, Hepulla riitti virtaa mennä. Oppi menemään vihdoin kepit "oikein" <3 Olen Hepusta tosi ylpeä!! Nyt on mullakin syysloma, niin on Hepun kanssa ehtinyt puuhailla kaikenlaista. Ainiin, Heppu oli Jönnillä yökylässä, kun omistajat oli risteilyllä.

18.10.2007

Tämän syksyn ensimmäinen metsälenkki tehtiin eilen Hepun kanssa. Innokkaasti oli menossa kun irrotin hihnan! Selvästikin nautti, vaikka tihkutti hiukan vettäkin. En antanut pikku sateen haitata hyvää lenkkiämme. Reitin varrella oli kesän aikana kaadettu puita, joten pientä agiakin tuli harrastettua siellä. =D Ja tietysti mulla oli kamerakin mukana, niin Heppu ei selvinnyt ilman paparazzeja matkasta. Piti lenkistä todella paljon!!

  Kuva%20149.jpgKuva%20151.jpgKuva%20153.jpg


16.10.2007

Nyt on ollut taas lämpimämpää ja Hepulle tulee herkästi kuuma. Ulkona harjoittelukin alkaa lyhentyä pimeyden vuoksi, ja siksi kun minulla niin pitkiä päiviä amiksessa, mutta parhaani mukaan yritän ehtiä sitä treenaamaan, nyttekin jäi harkat viime sunnuntaina väliin, kun mulla muuta menoa.. Mutta jatkossa käyään vielä vikat kerrat ennen halliin siirtymistä. Talvella meidän agiharkat jää tauolle harjoittelupaikan takia.

12.10.2007

Tänään satoi jo räntää ja oli hiukan pakkastakin. Voisi tulla pakkasta, että hirvikärpäset katoaisivat! Sitten pääsisi metsälenkeille, joista Heppu pitää aivan älyttömästi!  Nyt vaan ei vielä viitsi mennä, kun niitä hirvikärpäsiä vielä on.

9.10.2007

Heppu on voinut hyvin. Nyt on kurakelit, joten pitää olla tarkkana tassujen kanssa, ettei sitä päästä kuraisena sisään. Heppu pitää agilitystä vieläkin enemmän näin syksyllä, kun on viileää.